HURiN čestita svim radio postajama članicama – Svjetski dan radija
13. veljače 2018.
Preuzmite obrazac akreditacije – prijavnicu za sudjelovanje na 11. Danima elektroničkih medij
22. listopada 2018.

Oliver Dragojević (7.12.1947. – 29.7.2018.) hrvatski glazbenik i kantautor iza sebe je svojom glazbom ostavio trag u beskraju.

Glazba ga je pratila kroz cijeli život i iz nje je crpio svoju snagu.
Bio je nadahnuće brojnim hrvatskim glazbenicima koji su u njemu vidjeli uzor, a njegove pjesme koje zauzimanju veliki prostor u eteru gotovo svih radio postaja diljem Hrvatske znaju sve generacije.

Uz najprestižnije festivalske i diskografske nagrade, dobitnik je čak 31 Porina od kojih je posljednji onaj za životno djelo, kao i odličja Reda Danice Hrvatske s likom Marka Marulića.
Oliver Dragojević jedan je od rijetkih hrvatskih glazbenika koji se mogao pohvaliti nastupima u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji te Opera Houseu u Sydneyu.
Iza Olivera ostaje 20 studijskih albuma, pet live albuma i 10 kompilacijskih albuma, te stotine pjesama koje će zauvijek ostati u hrvatskom radijskom eteru i uz koje će rasti nove generacije.

Oliver je ostavio veliki trag u hrvatskoj glazbi, ali on će i dalje biti sa nama  kroz eter brojnih hrvatskih  radio postaja.