Dodijeljene nagrade HURiN-a – Zlatni mikrofon Evi Zadro s Trend radija
7. listopada 2020.
Dopis Ministarstvu kulture i medija
23. listopada 2020.
Dodijeljene nagrade HURiN-a – Zlatni mikrofon Evi Zadro s Trend radija
7. listopada 2020.
Dopis Ministarstvu kulture i medija
23. listopada 2020.

Predsjednik HURiN-a Željko Švenda: Zahvaljujem svim sudionicima Dana HURiN-a

Poštovane kolegice i kolege,

Na samom početku dopustite da zahvalim svim sudionicima Dana HURiN-a koji su 6. i 7. listopada održani u Termama Sveti Martin na Muri. U ovim izazovnim vremenima, još smo jednom pokazali kako odgovornim ponašanjem i u vrijeme pandemije, možemo organizirati jedan ovaka skup. U dva radna dana, dotakli smo se i obradili brojne za našu djelatnost važne teme. Sudjelovali smo na radionicama i panel raspravama, koje će nam zasigurno pomoći u budućem radu na našim radijskim postajama. Prvu večer obilježila je svečanost dodjele HURiN-ovih godišnjih nagrada. Posebno me veseli veliki broj pristiglih radova na natječaj. To samo još jednom dokazuje, volju, trud i rad radijskih djelatnika, naših kolega i njihovu kreativnost, koja je uistinu sjajna. Drugog dana održali smo Sabor HURiN-a, raspravljali smo o brojnim temama s kojima se susreću radijski nakladnici.

Hvala svim predavačima i panelistima, koji su nesebično izdvojili svoje vrijeme, kako bi bili dio našeg prvog samostalnog projekta Dani HURiN-a. Hvala i našim partnerima, Zakladi Konrad Adenauer i HAKOM, koji su prepoznali snagu HURiN-a i svojim partnerstvom podržali organiziranje ovakvog događaja.

Na kraju posebo se želim zahvaliti članicama koje su bile prisutne u Svetom Martinu na Muri, ali i svima vama koji ste cijelo događanje uz blagodati moderne tehnologije pratili putem aplikacije i na taj način bili dio ovog velikog projekta.

Međimurje se pokazalo kao sjajan domaćin. Ovogodišnji Dani HURiN-a su iza nas, novi su već u pripremi, do tada želim vam svako dobro.

HURiN predsjednik,

Željko Švenda